Kjersti Melling

Head of Training, co-founder

Kjersti har utdannet flygere siden 1986, og fløy frem til 2004 som instruktør og trafikkflyger. Hun har også arbeidet som PANS-OPS designer i tidligere Luftfartsverket og som AIS spesialist i Avinor. Mellom 2000 og 2013 var Kjersti skolesjef i tidligere Luftfartsskolen.


I dag arbeider hun i hovedsak med å skrive lærebøker og med undervisning. Hun er også fast skribent i fagbladet Flynytt.

Per februar 2020 står Kjersti bak tre faglitterære bøker med luftfartsrelatert innhold. I løpet av 2020 vil hun komme med ytterligere to lærebøker.

Ole Martin Walberg

CEO, co-founder

Ole Martin har 15 års erfaring med flygerutdannelse fra USA og Norge. Ved siden av sitt virke som instruktør jobber han til daglig som styrmann for et større skandinavisk charterselskap. Han har over 6000 flytimer på alt fra Cessna 152 til Airbus 330. Fra 2012 til 2019 var han Chief Theoretical Knowledge Instructor i tidligere Luftfartsskolen. 


Ole Martin innehar europeiske og amerikanske trafikkflysertifikater, samt amerikanske flyinstruktør-rettigheter og en Master of Science i Aeronautics fra Embry-Riddle Aeronautical University i USA.

På fritiden er han en ivrig privatflyger på Kjeller Flyplass. 

Om flygeteori.no

Nettbasert pilotutdannelse 

flygeteori.no er en godkjent flyskole, EASA Declared Training Organisation (NO.DTO.0036).

Vi tilbyr diverse kurs innen General Aviation-segmentet. Alle våre kurs er nettbaserte, med tett oppfølging av nettlærer. Enten du skal ta privatflysertifikat, flytelefonikurs, VFR nattutsjekk, eller sjøflyutsjekk står vi parat til å hjelpe. Gjennom bruk av en moderne nettskoleløsning og lærebøker, samt god tilgjengelighet på support er du sikret de beste forutsetninger for en god læringsprosess.

Norges Luftsportforbund (NLF)
flygeteori.no har et nært og godt samarbeid med NLF med mer enn 12.000 dedikerte privatflygere og luftsportutøvere over hele Norge.

VÅR MÅLSETTING


Vi ønsker tilby en enkel og

oversiktlig privatflygerutdannelse av høy kvalitet.

copyright © flygeteori.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta